ZEIN MACA GOLD 570mg kapsule a 180

Dostava u roku od 24 sata

33,00KM

Dokazano je u mnogim istaživanjima, da Maka biljka zahvaljujući brojnim hranjivim sastojcima koje sadrži, djeluje kao prirodni energetik za organizam ljudi, da pojačava fizičku snagu i izdržljivost, revitalizuje organizam u potpunosti i otklanja umor, anksioznost, depresiju i stres.Ova biljka idealna je za regulaciju rada moždanih ćelija, podstiče mentalnu sposobnost, memoriju i koncentraciju, a uklanja depresiju i anksioznost.
Smatra se da je idealna za poboljšanje rada cirkulatornog sistema, kao i za regulaciju tjelesne težine.Dokazano je da Maka ima pozitivan uticaj u regulaciji hormonskog disbalansa. Zbog toga je jedna od osnovnih uloga ove biljke i održavanje muških i ženskih hormona, a prije svega polnih, u ravnoteži, što ima velikog uticaja na zdravlje, pogotovu u menopauzi.Kako kod žena, tako i kod muškaraca ova biljka reguliše suhoću kože, pojavu akni i bubuljica, kao i sve ostale tegobe koje su povezane sa postojećim hormonskim disbalansom.

Način primjene: do 2 puta po 2 kapsule dnevno uz dovoljno tečnosti.

Napomena: Potrebno je pridržavati se preporučene dnevne doze. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, djeci te osobama sa pojačanim radom štitne žlijezde. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Sastav u 4 kapsule: Maka u prahu 2280mg, Vitamin C 80mg (100% RDA), Cinkglukonat 10mg (100% RDA).