Vendoksin kapi 50ml

100% prirodni proizvod

Namijenjen je održavanju fiziološkog protoka krvi kroz venske sudove donjih ekstremiteta i unapređenju zdravlja venskih sudova i kapilara.

Pogledaj više
Dostava u roku od 24 sata

26,00KM

100% prirodni proizvod

Namijenjen je održavanju fiziološkog protoka krvi kroz venske sudove donjih ekstremiteta i unapređenju zdravlja venskih sudova i kapilara.

Preporučuje se primjena kod problema proširenih vena, kao pomoć za ublažavanje ili otklanjanje tegoba kod hronične venske insuficijencije prouzrokovane trombozom venskih sudova (tromboflebitis, varikoflebitis, flebotromboze), venske hipertenzije donjih ekstremiteta praćene otokom, bolom i promjenama na koži (pigmentacija i zadebljanje), proširenja vena drugih regija tijela – hemoroida.

Budući da biljni sastojci jačaju zid venskog krvnog suda, smanjuju osjetljivost i propustljivost kapilara, sprječavaju nastajanje i smanjuju već prisutni otok, povoljno djeluju i regulišu vensku cirkulaciju, ublažavaju bol i osjećaj umora i težine u nogama (dugo mirovanje u postelji, traume, nagnječenja, povreda u sportu, stanja poslije preloma, dijabetična angiopatija, ulcus cruris, arterioskleroza i sl.).

Sadrže mješavinu biljnih ekstrakata (divljeg kestena, hajdučke trave, žutog i bijelog kokotca, žive trave, nevena).

Zbog svog blagotvornog dejstva na prokrvljenost svih organa Vendoksin kapi mogu koristiti i potpuno zdrave osobe.

Pakovanje: Bočica 50ml

Primjena: 3 do 4 puta dnevno po pola kašičice (2,5ml) sa malo vode. Prije upotrebe promućkati!

Proizvod sadrži alkohol. Ne koristiti u toku trudnoće, dojenja, kod osoba mlađih od 18 godina, zajedno sa antikoagulansima, u oboljenjima jetre.