Ultra Garlic tbl 60 Vitabiotics

Vitabiotics Ultra Garlic tablete je dijetetski proizvod na bazi ekstrakta bijelog luka namjenjen očuvanju zdravlja imunog sistema,srca i cirkulacije.Tablete sadrže alicin koji je ključni sastojak bijelog luka.

View More
Dostava u roku od 24 sata

33,00KM

 

Bijeli luk je jedna od najčešće i najduže korištenih biljaka. Bijeli luk doprinosi normalnoj imunološkoj funkciji organizma a može doprinijeti i održavanju normalnog zdravlja srca i cirkulacije.

Vitabiotic Ultra Garlic sadrži 400 mg ekstrakta bijelog luka (češnjaka) što je ekvivalentno 7200 μg standardizovanog alicina.

Alicin koji nastaje gnječenjem bijelog luka, jedan je od ključnih aktivnih principa bijelog luka. Naime alicin spoj koji se nalazi u češnjaku, a koji uzrokuje oštar miris, je snažan antioksidans koji pomaže u smanjenju upala.

Vitabiotic Ultra Garlic tablete su presvučene posebnom prevlakom koja omogućava da se tableta apsorbira niže u probavnom sistemu što doprinosi boljoj apsorpciji alicina i reducira neugodan miris bijelog luka.

Sastav: u jednoj tableti je sadržano 400 mg ekstrakta bijelog luka što je ekvivalent 1200 mg bijelog luka odnosno 7200 μg alicina.

Način upotrebe: jedna tableta dnevno. Popiti sa čašom vode ili hladnog napitka. Ne žvakati.

Ultra Garlic možete uzimati koliko god dugo je to potrebno i rezultati se razlikuju među pojedincima, ali u većini slučajeva se očekuje blagotvorni efekat Ultra Garlica nakon nekoliko sedmica redovne upotrebe. Ne postoji vremensko ograničenje koliko dugo se Ultra Garlic može koristiti.

Ultra Galic ne sadrži vještačke boje, konzervanse, laktozu, gluten so ili kvasac.

Pakovanje: 60 tableta.