PEDIA KID IMUNO-FORT

Dostava u roku od 24 sata

24,00KM

Pomaže u održavanju odbrane organizma kod djece

Sirup kao dodatak prehrani od ekstrakta ehinaceeginsenga, bobica divlje ruže, acerole, šipka, brokule, vitamina C, mangana i bakra.

  • Bogat bakrom i vitaminom C: doprinosi imunološkoj funkciji
  • Ekstrakt ehinacee, ginsenga i bobica divlje ruže doprinose prirodnoj odbrani

Jedinstvena mješavina nektara agave, prebiotičkih vlakana akacije, biljnih ekstrakata hidroglicerina, vitamina i minerala.

Sirup od agave je sastojak svih PEDIAKID® formula sirupa. Proizveden u Meksiku, sastoji se od prirodnog nerafiniranog šećera, što ga čini slađim i rjeđim od meda. Za specifične nutritivne kvalitete.

PEDIAKID ® Immuno-Fort  kombinuje ekstrakte prirodnih aktivnih sastojaka za održavanje otpornosti organizma. Ovaj sirup je idealan tokom sezonskih promjena i u zimskom periodu, PEDIAKID® Immuno-Fort je bogat bakrom i vitaminom C koji sudjeluju u imunološkoj funkciji. Sadrži i ehinaceju, ginseng, bobice divlje ruže koje sudjeluju u prirodnoj odbrani organizma.
Okus crne ribizle –  bez glutena, alergena, GMO. Ne sadrže  umjetne boje ili arome.

Sastojci: Agavin sirup 40%, pročišćena voda, Fibregum™ vlakna bagrema 15%, ekstrakti biljaka hidroglicerina i propolis: 7,5% (voda, biljni glicerin, acerola, brokoli, ehinacea, ginseng i propolis), prirodni kompleks aroma, vitamini i minerali vitamin C, mangan i bakar glukonat, konzervansi: kalijum sorbat, koncentrat prirodne crne ribizle, korektor kiselosti: limunska kiselina.

Pakovanje: 125ml

Primjena: Djeca 1 do 5 godina: 1 kašičica ujutro i u podne poslije jela.
Djeca starija od 5 godina: 2 kašičice ujutru i u podne poslije jela.
Tretman od 1 do 2 mjeseca. 
Ovaj proizvod mogu koristiti i odrasli stariji od 15 godina.

Upozorenje: Čuvati van domašaja djece. Zaštićeno od vrućine i vlage. Koristi se kao dio uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Preporučuje se da se ne prekorači preporučena doza. Ovaj proizvod se ne preporučuje osobama koje pate od hipotireoze ili liječenja štitnjače, prije upotrebe posavjetujte se sa svojim ljekarom. Najbolje je koristiti prije isteka roka trajanja na pakovanju. Čuvati u frižideru i koristiti u roku od 30 dana od prvog otvaranja.

Brand

Pediakid