NOBEL PROBIOTIC ATP kesice a 20

Proizvedeni najnaprednijom tehnologijom sa dvostrukom ovojnicom
Sadrži 4 probiotička soja
Pomaže u regulaciji funkcije probavnog sistema
Jača imunitet
Efektivni kod problema alergijske prirode

Pogledaj više
Dostava u roku od 24 sata

14,40KM

Probiotici proizvedeni najnaprednijom tehnologijom sa dvostrukom ovojnicom, zahvaljujući kojoj pametno kombinovani sojevi korisnih bakterija živi stižu do crijeva i regenerišu njihovu funkciju.

NBL Probiotic ATP sadrži

4 probiotička soja:

Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis
Prebiotike (fruktooligosaharid, galaktooligosaharid i polidekstrozu)
Vitamine B1, B2, B6 i E

Probiotički sojevi sadržani u NBL Probiotic ATP klinički dokazano su efektivni kod problema alergijske prirode, kao što su atopijski dermatitis, alergijski rinitis, alergijski ekcemi, alergijska astma, atopijska
osjetljivost na hranu.**

NBL Probiotic ATP dostupan je u pakovanju sa 20 kesica.

Način primjene:

Jednom ili dva puta dnevno uz obrok ili nakon obroka. Preparat se konzumira tako što se sadržaj vrećice miješa sa hranom ili sa mlijekom/vodom/jogurtom. Pogodno za primjenu kod odraslih i djece u dobi 2-10 godina.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Prekomjerna upotreba može imati laksativni učinak.

Mjere opreza: U slučaju bolesti, uzimanja nekih lijekova, trudnoće ili dojenja, obratiti se ljekaru prije primjene preparata.