Latopic Gel za pranje tijela i kose 400ml

Dostava u roku od 24 sata

29,90KM

LATOPIC GEL ZA PRANJE TIJELA I KOSE 

Za svakodnevnu njegu atopične, suhe kože sklone iritacijama od prvog dana života.
Sadrži Lactobacillus sp. metabolite, ne sadrži mirise i umjetne boje.

DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Ne sadrži sapun za sušenje kože i kreiran je po formuli da ne dovodi do suzenja očiju.

Latopic gel za pranje tijela i kose sadrži metabolite Lactobacillus sp., koji imaju antimikrobna svojstva i pomažu u sprječavanju rasta Staphylococcus aureus, koji uzrokuje upalu kod pacijenata sa atopičnom kožom. Gel za pranje tijela i kose namijenjen je svakodnevnoj higijeni i njezi atopične, suhe i podložne iritacijama kože tijela, glave i kose. Zbog bogate formule nježno se pere i ne oštećuje hidrolipidnu barijeru epiderme. Dugo vremena vlaži i smanjuje osjećaj napete kože. Umiruje, ublažava pruritus i iritaciju kože tijela i glave. Nakon upotrebe gela, kosa postaje meka, glatka, lako se raščešljava i oblikuje. Gel je namijenjen dojenčadima, bebama i odraslima. Ima hipoalergenska svojstva.

Aktivni sastojci
Lactobacillus sp. metaboliti, ekstrakti Poria cocos i Phragmites, ksilitilglukozid, anhidroksilitol, ksilitol, maslinovo ulje PEG 7 esteri, biolipid (koko-glukozid, gliceril oleat), polidokanol, betain, pantenol, alantoin, glicerin.

Način primjene
Nanesite malu količinu gela na ruku, lagano rasporedite po vlažnoj koži tijela i glave i po cijeloj dužini kose. Isperite vodom. Zatim pažljivo osušite kožu i kosu peškirom.

400ml