GELADRINK FORTE prah 420g, Dodatak prehrani za zdravlje zglobova

Dostava u roku od 24 sata

98,50KM

  • Zaustavlja propadanje hrskavice
  • Za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice
  • Povećava pokretljivost oboljelog zgloba
  • Smanjuje upalu, otok i bol
  • Sadrži kolagene peptide (“armaturu hrskavice”)
  • Djelovanje dokazano kliničkom studijom

Geladrink Forte, jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose obnavljanju oštećene hrskavice.

Namjenjen je pacijentima sa djelimičnim oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posljedica upalnog procesa, povrede ili starosti.

Kolageni peptidi predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale supstance koje ulaze u njen sastav.

Glukozamin sulfat i Hondroitin sulfat predstavljaju supstance koje se ugrađuju u armaturu sačinjenu od kolagenih peptida i zajedno sa kolagenom učestvuju u regeneraciji oštećene hrskavice.

MSM (prirodni izvor sumpora) neophodan je za izgradnju glukozamin i hondroitin sulfata i otklanja bolove uzrokovane upalom.

Bosvelin (ekstrakt kore tamjanovog drveta) smanjuje upalu, otok i bol, a povećava pokretljivost oboljelog zgloba.

Vitamin C, vItamin E, Selen i Mangan čiste zglob od štetnih materija organizma.

Način primjene:

Geladrink Forte u obliku praha se uzima jednom dnevno u čaši vode posle jela, minimum tri mjeseca bez pauze. Mjerica za prašak se dobija u kutiji.

U cilju preventive i sprečavanja daljnjeg propadanja već oštećene hrskavice preporučuje se upotreba 2-3 puta godišnje 3 mjeseca zaredom.

Prednost ovog preparata je što su sve supstance prirodnog porijekla, nema neželjenih efekata niti kontraindikacija. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napomena: Nije namjenjeno za djecu mlađu od 12 godina, trudnice i žene u periodu dojenja.