ESI ERBAVEN RETARD tablete a 30, Dodatak prehrani za jačanje vena i vensku cirkulaciju

otklanja tegobe proširenih vena, popucalih kapilara i hemoroida
kod umornih i bolnih nogu
poboljšavaju vensku i kapilarnu cirkulaciju

Pogledaj više
Dostava u roku od 24 sata

12,50KM

Erbaven retard tablete su dodatak prehrani sa trokserutinom (flavonoid koji je ekstrahovan iz cvijeta japanskog bagrema) i titriranim ekstraktima divljeg kestena, kostrike, crvene vinove loze, gotu kole i borovnice.

Erbaven tablete redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida.

Posebno formulisane za ublažavanje tegoba kod umornih i bolnih nogu. Učinkovito poboljšavaju vensku cirkulaciju i sprečavaju simptome proširenih vena.
Štite krvne žile, poboljšavaju mikrocirkulaciju i djeluju na sužavanje krvnih žila. Poboljšavaju izlučivanje tekućine i umanjuju otok donjih ekstremiteta, ublažavaju crvenilo, grčeve i trnjenje nogu.
Specijalna formulacija omogućava postepeno i stalno otpuštanje, dajući tijelu potrebno vrijeme (više od dva sata) da asimilira i prenese cijelim tijelom aktivne sastojke, te tako nudi produženo oslobađanje aktivnih sastojaka a samim time i produženo djelovanje.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
1 tableta na dan, uz dosta vode.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Upozorenje: ne preporučuje se u trudnoći.